Dagbesteding


ICT 

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met computers te maken heeft? Dan vind jij waarschijnlijk wel je plek in onze ict werkplaats. Geef je passie en talent voor programmeren , ontwikkelen en beheren van systemen, bouwen van websites de ruimte ! EnWerkt beschikt over een eigen ict ruimte en bied zelfstandige werkplekken aan. 

Groenvoorziening

Ben je toch liever buiten bezig? EnWerkt heeft zijn eigen groenvoorziening en beschikt over een eigen vlindertuin.
Ook werken wij samen met een hoveniersbedrijf en voeren daar diverse werkzaamheden uit., denk hierbij aan:
Tuinonderhoud, tuinaanleg, maken van overkappingen en alles wat er bij een tuin komt kijken. Wij beschikken over eigen materieel en een eigen werkbus voor het groen. Vertel nou er is toch niks mooiers dan dat je kunt zeggen: ' deze tuin heb ik aangelegd'. Kom jij ons team versterken?

Creatief & Kunst

Creatieve dagbesteding biedt deelnemers de mogelijkheid om hun creativiteit te uiten en te ontwikkelen door middel van diverse artistieke activiteiten. Onder begeleiding kunnen deelnemers de volgende activiteiten verwachten:

Schilderen en tekenen: Deelnemers kunnen werken met verschillende schilder- en tekentechnieken.
Houtbewerking: Deelnemers kunnen in onze werkplaats meubels repareren en/of zelf maken. Ook andere houtbewerking is uiteraard mogelijk.

Recreatief

Je hebt bij ons de vrijheid om mee te doen met het programma, maar je mag ook je eigen activiteiten doen, niks moet (bijna) alles mag.
Bij Enwerkt gaan we iedere week na buiten om te wandelen maar ook gaan we vaak naar een museum, dierentuin of een pretpark.